El Tri-Trials Series 2007 ja es aquí.

0
409

El circuit de triatló més important de l’estat, ja ho té tot a punt per començar una nova temporada. Aquest any estarà format per 3 etapes: Sant Feliu de Guíxols, Salou i Barcelona, que es celebraran entre Maig i Juliol. Per incentivar la participació, l’organització obsequiarà amb regals especials ASICS, als participants que completin les 3 proves. I gràcies a la promoció extensa de l’event, s’esperen batre rècords de participació a totes les etapes del circuit. La col·laboració del diari SPORT, de la revista Finisher Triatlon, de TV3, de Teledeporte, de Flaix Fm i d’altres mitjans contribuirà a realitzar una cobertura mediàtica molt important. Tots els esforços estan enfocats en el participant popular, i s’espera que tothom gaudeixi de la festa del Triatló al 100%.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.