Barcelona optarà a organitzar el Campionat del Món d’Atletisme en futures ocasions

0
2387

L’alcalde Jordi Hereu diu que “la ciutat està ben preparada” i s’ha mostrat content “tant del contingut com de la forma que s’ha expressat la nostra candidatura”
Tot i que Barcelona no ha aconseguit l’organització dels campionats del Món d’Atletisme, Jordi Hereu, ha destacat des de Mombassa que “Barcelona pot optar a organitzar els Mundials d’Atletisme ja que és l’única gran competició esportiva que Barcelona encara no ha organitzat i per tant ens ho podem plantejar com un objectiu de futur”. Hereu ha encapçalat la Delegació Barcelona 2013 acompanyat del secretari d’Estat per l’ Esport, Jaime Lissavetzky, i del president de la Federació Internacional d’Atletisme, entre d’altres membres. L’alcalde ha agraït molt la tasca de tothom que ha treballat a Mombassa i ha recordat que “Barcelona és una ciutat preparada, que té bones infrastructures i bona logística, i moltes persones que en saben molt”. A més a més, ha afegit que està molt orgullós del que s’ha presentat a Mombassa i de com s’ha fet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.