Barcelona optarà a organitzar el Campionat del Món d’Atletisme en futures ocasions

0
2147

L’alcalde Jordi Hereu diu que “la ciutat està ben preparada” i s’ha mostrat content “tant del contingut com de la forma que s’ha expressat la nostra candidatura”
Tot i que Barcelona no ha aconseguit l’organització dels campionats del Món d’Atletisme, Jordi Hereu, ha destacat des de Mombassa que “Barcelona pot optar a organitzar els Mundials d’Atletisme ja que és l’única gran competició esportiva que Barcelona encara no ha organitzat i per tant ens ho podem plantejar com un objectiu de futur”. Hereu ha encapçalat la Delegació Barcelona 2013 acompanyat del secretari d’Estat per l’ Esport, Jaime Lissavetzky, i del president de la Federació Internacional d’Atletisme, entre d’altres membres. L’alcalde ha agraït molt la tasca de tothom que ha treballat a Mombassa i ha recordat que “Barcelona és una ciutat preparada, que té bones infrastructures i bona logística, i moltes persones que en saben molt”. A més a més, ha afegit que està molt orgullós del que s’ha presentat a Mombassa i de com s’ha fet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.