Èxit de participació a la Mitja Marató de Montornès

0
729

Moustafa El Younes s’imposa sense aconseguir rebaixar el rècord de la prova.
Diumenge al matí ha tingut lloc la 14ª Mitja Marató Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, i els II 5km. de Montornès, amb la participació total a les dues curses de 2623 atletes. La victòria final a la Mitja ha estat per Moustafa El Younes (A.E. Blanc i Blava) amb un temps de 1h.05’33’’, 13 segons per sobre del rècord de la prova que el mateix te. Segon ha estat Jose Manuel Granadero (Fila Team), amb 1h.06’55’’, i tercer Jordi Escoriza Valencia (Fila Domingo Catalan) amb un crono de 1h.07’07’’. En categoria femenina, els tres primers llocs han estat ocupats per atletes del California Sport, la victòria ha estat per Ninfa Estela Chávez (1h.22’01’’), per davant de Hasna Bahom (1h.22’20’’) i Sandra Sánchez (1h.22’46’’).| Els primers atletes locals en travessar la línia d’arribada han estat, en categoria masculina, Ivan Zarco (C.At.Montornès) amb un temps de 1h.10\’14\’\’ i Anna Padrós (Aigua del Montseny) amb un temps de 1h.48’24’’, en categoria femenina. La cursa de 5km, que es celebrava de forma paral·lela a la Mitja, ha estat guanyada per Ivan Limia (C.A.Montornès) amb un temps de 15’34’’. En categoria femenina, la primera ha estat Mònica Creixans (Olímpic Manlleu), amb 21’10’’. Cal destacar l’èxit de participació, amb més de 100 atletes per sobre del màxim d’inscripcions que es van possar a la venda, i l’excel·lent resposta rebuda per part dels atletes populars. Els premis als guanyadors han estat lliurats pels alcaldes de les poblacions (Montornès del Vallès, Montmeló, Vilanova del Vallès i La Roca del Vallès), pel president del C.At.Montornès i representants de la Diputació de Barcelona, la Federació Catalana d’Atletisme, Henkel i el Circuit de Catalunya. El dispositiu desplegat per l’organització ha comptat amb més de 350 persones, entre personal dels diferents cossos de seguretat, Protecció Civil, Creu Roja, metges i voluntaris de l’organització, que han garantit un correcte desenvolupament de la cursa. La climatologia, tot i ser un dia fred, ha respectat la cursa i ha permès als atletes gaudir de la cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.