DUATLÓ: Victor del Corral i Núria Padrisa, dos colossos a Banyoles

0
420

L\’Ajuntament de Banyoles va organitzar el clàssic duatló de distáncia mitjana (10-40-5) del circuit català, amb una inscripció de 257 atletes, sent guanyadors absoluts de la prova Víctor del Corral i Núria Padrisa amb uns registres totals de 1 h 48 min 53 s i 2 h 13 min 23 s, respectivament. Per equips la victòria masculina va ser per al Club Triatló Manresa que va dominar la prova des dels llocs capdavanters, sent guanyadores en categoria femenina les integrants de Cicles Cariñena, equip barceloní que conta amb nombroses afeccionades. A l\’inici de la prova es va formar un grup al cap de cursa integrat per 6 duatletas, 3 d\’ells del C.T. Manresa: Sergi Rodríguez, David Henestrosa i Joan Capdevila; amb José Luis Cano (C.N. Mataró), Joan Montguillot (C.E. Picornell) i Víctor del Corral (BH Inverse–Vilanova), arribant a la transició al ciclisme amb 50 segons d\’avantatge sobre els seus perseguidors. Cano va notar que no era el seu dia i es va despenjar al quart quilòmetre, per contra, Capdevila va donar relleus generosos, però que li passarian factura a la pujada d\’Esponellà, on Del Corral va fer un canvi de ritme per a quedar situat al capdavant en solitari en el tram de rectes que segueix, quedant neutralitzat pels seus 3 perseguidores (Henestrosa, Rodríguez i Montguillot) en la variant de Banyoles, a 2 km de la segona transició. | En la segona carrera a pié Del Corral va sortir decidit a per la victória, seguit per Rodríguez, amb Montguillot i Henestrosa igualats en la lluita pel tercer lloc, finalitzant tots quatre la prova per aquest ordre. Eva Martí (C.E. Picornell) va realitzar la transició al ciclisme amb un avantatge de mig minut sobre Núria Padrisa, posicions que es van invertir ja en el primer km del recorregut ciclista, dominant aquesta última la resta de la prova. Eva Martí va finalitzar en segona posició per davant de Marta Figueres (C.N. Reus Ploms).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.