LÍDIA RODRÍGUEZ, D’ISS – L’Hospitalet, CAMPIONA DE CATALUNYA DE 10000 METRES LLISOS.

0
2812

Aquest dissabte es va disputar a ‘’Estadi Josep Plà Arbonès” de Palafrugell el Campionat de Catalunya de 10000 metres llisos. En una jornada molt marcada per les inclemències del temps amb un fort vent que limitava l’acció dels atletes cal destacar la fantàstica cursa realitzada per Lídia Rodríguez. L’atleta d’ISS – L’Hospitalet en la seva primera experiència sobre la distància ha demostrat la seva classe i el seu magnífic estat de forma assolint el títol de Campiona d Catalunya Absoluta amb una marca de 36’39”71 que representa un nou rècord Promesa de l’entitat. Aquesta actuació ha permès a Lídia Rodríguez aconseguir el títol de la categoria promesa que s’uneix al de cros que va assolir el passat mes de febrer a Reus. A punt de pujar al pòdium va estar un altre atleta d’ISS – L’Hospitalet, Javier Torres va estar quart a la cursa promesa amb uns interessants 33’54”91.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.