Enrique Luque i David Campo (AAC) sots-campions de Catalunya de 10.000

0
533

http://www.capalafrugell.com/Aquest dissabte dia 24 s\’ ha disputat a Palafrugell el Campionat de Catalunya de 10.000 metres. El dia s\’ ha caracteritzat per l\’ intensíssima tramuntana que ha bufat, fet que ha provocat que les marques dels corredors fossin molt dolentes. Fins i tot, atletes com ara l\’ Enrique Luque (AAC), que finalment va aconseguit el sots-campionat, van pensar seriosament en la possibilitat de marxar sense córrer davant la impossibilitat d\’ aconseguir l\’ objectiu d\’ una bona marca. Finalment, però, l\’ Enrique va decidir sortir i va marxar ben aviat junt amb altres 3 atletes que es van jugar el títol a l\’ sprint. Així, el guanyador va ser Jaume Leiva (de l\’ Arecasports) amb 30\’57\”48, seguit en un final molt ajustat de l\’ Enrique (31\’00\”01) i els andorrans Toni Bernadó (31\’00\”63) i Marcos Sanza (31\’00\”96). Tot i el sots-campionat, l\’ Enrique va quedar lluny del seu objectiu de baixar dels 30\’, lògic donades les condicions metereològiques ja esmentades.| A la mateixa prova hi va participar l\’ Albert López (a la foto) amb pitjor sort encara. L\’ Albert, des de que va entrar a formar part dels Lluïsos ara fa 4 anys està buscant batre el rècord del club de 10.000, en possessió de Francisco Chaves amb 31\’17\”7 des del 1981. Per unes circumstàncies o altres, fins ara mai ha enganxat un 10.000 en condicions de fer-ho. De fet, només té una oportunitat anual, ja que aquesta distància no es disputa en controls. A més, aquesta vegada arribava just de quilòmetres degut encara a un problema familiar greu que probablement encara arrossega i, a més, la setmana passada va estar refredat. Tot i això, una setmana abans de la cursa havia fet un test a Mataró tot sol hi havia acabat en 32\’30\”, fet que demostra que està prou bé de forma. Però, a l\’ hora de la veritat, ha anat relativament bé els primers 4 quilòmetres però, en veure que el seu objectiu cronomètric quedaria lluny s\’ ha anat desmoralitzant i finalment ha acabat en un temps al que no ens té acostumats, 33\’36\”84, que li han atorgat l\’ 11ª posició. I no s\’ ha retirat perquè és un atleta amb majúscules i prefereix acabar malament, però acabar. Des d\’ aquí volem encoratjar-lo per superar aquesta decepció que s\’ ha endut i dir-li que no passa res, que és un atleta amb molt nivell i que ha de continuar lluitant per aconseguir un rècord que té a l\’ abast. Cal destacar també que en categoria júnior en David Campo, ara a l\’ Agrupació, ha aconseguit el sots-campionat català en el seu debut en la distància amb un temps de 34\’11\”67, molt a prop del campió, el corredor de la Penya Apa Anem-hi d\’ Arenys de Mar Mohamed El Hmidi, guanyador amb 34\’08\”95.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.