Comença el compte enrere per a la Milla Sagrada Família

0
460

El proper diumenge 22 d’abril se celebrarà, al voltant del temple de la Sagrada Família, la vint-i-tresena edició de la Milla Sagrada Família, la cursa urbana de 1.609 metres organitzada per la Fundació Claror. Enguany la Milla ha donat un pas endavant més gràcies a un acord amb l’Ajuntament de Barcelona, que ha atorgat a les dues curses per a professionals de la Milla, el Gran Premi Gaudí, la consideració de “Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona\’. Això reportarà un major prestigi a la prova, que incrementarà encara més el nivell dels atletes professionals convidats. L’organització ja treballa perquè hi hagi una bona representació dels millors migfondistes no només de l’estat espanyol, sinó també a nivell internacional. | Inscripcions Participar en la Milla és gratuït. Per córrer només cal formalitzar la inscripció a les instal·lacions esportives Claror (poliesportius Claror, Sagrada Família, Marítim i Can Caralleu), o bé mitjançant la web www.claror.cat. També s’ofereix la possibilitat de formalitzar-la per fax (93 476 13 91) però en aquest cas després cal trucar per telèfon (93 476 13 90) per confirmar-la. El període d’inscripcions serà des del 26 de març fins al 19 d’abril, a les 20.00 hores, o bé fins exhaurir els dorsals. En el moment de la inscripció, tots els participants rebran un dorsal, el llibre del corredor, i el reglament.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.