Comença el compte enrere per a la Milla Sagrada Família

0
294

El proper diumenge 22 d’abril se celebrarà, al voltant del temple de la Sagrada Família, la vint-i-tresena edició de la Milla Sagrada Família, la cursa urbana de 1.609 metres organitzada per la Fundació Claror. Enguany la Milla ha donat un pas endavant més gràcies a un acord amb l’Ajuntament de Barcelona, que ha atorgat a les dues curses per a professionals de la Milla, el Gran Premi Gaudí, la consideració de “Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona\’. Això reportarà un major prestigi a la prova, que incrementarà encara més el nivell dels atletes professionals convidats. L’organització ja treballa perquè hi hagi una bona representació dels millors migfondistes no només de l’estat espanyol, sinó també a nivell internacional. | Inscripcions Participar en la Milla és gratuït. Per córrer només cal formalitzar la inscripció a les instal·lacions esportives Claror (poliesportius Claror, Sagrada Família, Marítim i Can Caralleu), o bé mitjançant la web www.claror.cat. També s’ofereix la possibilitat de formalitzar-la per fax (93 476 13 91) però en aquest cas després cal trucar per telèfon (93 476 13 90) per confirmar-la. El període d’inscripcions serà des del 26 de març fins al 19 d’abril, a les 20.00 hores, o bé fins exhaurir els dorsals. En el moment de la inscripció, tots els participants rebran un dorsal, el llibre del corredor, i el reglament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.