L ’alcalde, Jordi Hereu, encapçala la Delegació Barcelona 2013

0
2489

Barcelona disposa de 40 minuts per convèncer que és la millor candidata per acollir els Mundials d’Atletisme el 2013 i per primera vegada els atletes seran els protagonistes d’ aquesta presentació.
El diumenge, 25 de març, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, viatja a Mombassa (Kènia) per tal d’encapçalar la delegació que defensarà la candidatura de Barcelona 2013. Prèviament, el dissabte 24, sortirà de Barcelona el gruix de l\’expedició, format pel Secretari d’Estat per l’Esport, Jaime Lissavetzky; el president de la Federació Espanyola d’Atletisme, José Maria Odriozola; el regidor d’Esports, Pere Alcober; el director de promoció esportiva de la Generalitat, Lolo Ibern; el diputat adjunt de la comissió d’esports de la Diputació de Barcelona, Jesús Maria Canga, i l’ex model Judit Mascó, entre d’altres.| El dimarts 27, Barcelona tindrà 40 minuts per defensar la seva candidatura. La presentació serà conduïda per Judit Mascó, i en ella hi participaran, entre d’altres, l’alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, membres de la delegació i per primera vegada alguns dels atletes més significatius de l’atletisme espanyol com són Fermin Cacho (campió olímpic de 1.500 metres als Jocs Olímpics del 92) i Marta Domínguez (actual campiona d’Europa de 5000 metres). Posteriorment, aquests atletes entregaran el relleu a d’altres més joves com són Berta Castells (plusmarquista espanyola de llançament de martell i Mohamed Elbendir (fondista) El procés d’elecció: · El diumenge 25, es sortejarà l’ordre de les presentacions. · El dilluns 26, assajos de les respectives presentacions. · El dimarts 27: a les 9h, inici de la reunió del Consell de la IAAF. Entre les 9.15h i les 12.15h (a raó de 40 minuts de presentació + 20 minuts de preguntes per a cada candidatura), exposició dels 4 projectes. A les 14h, s’anunciarà la seu dels Mundials del 2011 i, 45 minuts després, es designarà la seu dels mundials del 2013. Els Mundials d’Atletisme estan considerats la tercera prova esportiva més important, darrera dels Jocs Olímpics i de la Copa del Món de Futbol. La principal competidora de Barcelona és Moscou tot i que també participen Brisbane (Australia) i Daegu (Corea del Sud)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.