La Cursa de Bombers-Nike està arribant als 12.000 inscrits

0
631

Prop d\’arribar als 12.000 inscrits, la Cursa de Bombers-Nike tancarà les inscripcions a les botigues demà dijous, 22, amb molta seguretat, deixant obertes només les inscripcions per Internet. La organització vol garantir l\’alt nivell de qualitat habitual i tenint-la dimensionada aquest any per a 12.000 participants no vol excedir-se. La sortida es donarà a les 10:00 h. del dia 1 d’abril de 2007. El temps màxim per a completar el recorregut serà d’1 hora i 20 minuts. La samarreta-dorsal i els xips de cronometratge es lliuraran a la Fira del Corredor, al Hivernacle del Parc de la Ciutadella, durant els dies previs a la prova, del dimecres 28 de març al dissabte 31 de març en horari de 10:30 a 20:30. Aquesta cursa puntúa triple per a la Lliga Internet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.