La Cursa de Bombers-Nike està arribant als 12.000 inscrits

0
466

Prop d\’arribar als 12.000 inscrits, la Cursa de Bombers-Nike tancarà les inscripcions a les botigues demà dijous, 22, amb molta seguretat, deixant obertes només les inscripcions per Internet. La organització vol garantir l\’alt nivell de qualitat habitual i tenint-la dimensionada aquest any per a 12.000 participants no vol excedir-se. La sortida es donarà a les 10:00 h. del dia 1 d’abril de 2007. El temps màxim per a completar el recorregut serà d’1 hora i 20 minuts. La samarreta-dorsal i els xips de cronometratge es lliuraran a la Fira del Corredor, al Hivernacle del Parc de la Ciutadella, durant els dies previs a la prova, del dimecres 28 de març al dissabte 31 de març en horari de 10:30 a 20:30. Aquesta cursa puntúa triple per a la Lliga Internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.