Tot preparat per la Mitja Montornès

0
417

S\’ha publicat el llistat definitiu d\’atletes inscrits i dorsals assignats, consultable al web de la cursa. Quan falten pocs dies per la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, s\’ha publicat el llistat definitiu dels 2603 atletes que participaran de les dues curses, la Mitja i els 5km. Finalment l\’organització i els patrocinadors han fet un gran esforç i han encabit més de 100 atletes per sobre del màxim previst. Tot i això, s\’han superat un cop més les previsions més optimistes i la Mitja de Montornès serà de nou una gran festa de l\’esport. Aquest any, la Mitja de Montornès és la darrera prova puntuable per la 1ªChallenge de la Diputació de Barcelona, la qual cosa motiva a molts a participar-hi per puntuar a la nova lliga creada per Diputació a les 8 mitjes que aquesta patrocina. Pel que fa a la participació d\’atletes destacats, la Mitja Montornès comptarà amb Moustafa El Youness, Victor Gonzalo i Josep Maria Roselló (tots tres de l\’Ass.Esport.Blanc i Blava), Benito Ojeda (Fila Team), Jordi Escoriza (Fila-Domingo Catalán) y Diego Fernández Lázaro (Joma), la qual cosa garanteix un molt bon nivell a la cursa de 21km. L\’organització recorda als atletes que la nit abans de la prova es canvia l\’hora i la conveniència de venir amb la suficient antel·lació per tal de recollir el dorsal i el xip (els xips propis no són vàlids per aquesta cursa).
Imatges de la cursa 2006: http://www.atletisme.com/fotoatleta. Més informació a la web oficial de la cursa:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.