Comença el VI Circuit Català de Curses de Muntanya

0
438

El Centre Excta. Jonquerenc serà l’encarregat de donar el tret de sortida d’aquesta competició de la FEEC. Serà el proper 25 de març amb la celebració de la cursa del Puigneulós ’07, de 27,5km de recorregut i més de 1.600 metres de desnivell acumulat.
Temporada 2007 de Curses de Muntanya La nova temporada de curses de muntanya, que comença, presentarà força novetats pel que fa als calendaris i reglaments de les competicions, entre les quals destaquen els nous sistemes de puntuació de la Copa Catalana i el Circuit Català i el naixement del calendari de Curses de Muntanya Open.
Més informació sobre el calendari oficial de la FEEC
Atenció: Les inscripcions de la cursa del Puigneulós estan tancades actualment, podeu accedir a la llista d’inscrits: www.e-cej.org/cursa/inscripcions/llistat.htm. Recorregut La sortida es donarà des del carrer Major, davant la Societat, a La Jonquera. El desnivell acumulat durant els 27,5 km d’itinerari serà de 3.390m (1.695 positius). La cota màxima estarà situada al cim del Puigneulós (1.256m) Per veure el perfil de la cursa i els mapes del relleu podeu accedir a www.elpuigneulos.com. L’arribada estarà situada també a La Jonquera.| Programa 7:00h – Entrega de dorsals a la Societat 8:00h – Briefing a la Societat 9:00h – Inici de la cursa, sortida dones 9:20h – Inici de la cursa, sortida homes 12:00h – Arribada del primer corredor 13:00h – Entrega de premis 15:00h – Tancament de la cursa Avituallaments Hi haurà un total de 8 avituallaments en tot el circuit i 1 avituallament extra d’aigua al Puig de la Barbota. La majoria dels avituallaments seran líquids i sòlids, és a dir, amb aigua, beguda isotònica, barretes, fruits secs, taronges… Els avituallaments 3 i 6 (Coll Forcat) seran només líquids. A l’arribada hi haurà avituallament per als corredors, menjar i begudes. Les dutxes estaran situades al Pavelló esportiu Per veure la situació dels avituallaments podeu accedir a www.elpuigneulos.com Aparcament Podreu aparcar el vostre vehicle al costat de la ribera, just al costat del carrer Major. Premis i trofeus – Hi haurà premis en metàl·lic per als tres primers classificats de la cursa així com per les tres primeres fèmines (150€, 100€, 50€). – Trofeus i material esportiu per als tres primers classificats de la cursa i a les tres fèmines. – Trofeus per als tres primers classificats de cada categoria, al primer local i a l’ascensió més ràpida. – Els trofeus no són acumulatius – Hi haurà sorteig de material de muntanya per a tots els corredors. – Cada corredor rebrà una samarreta i altres obsequis – Tots els que arribin tindran una medalla. – Les categories seran les del Circuit Català de curses de muntanya de la FEEC.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.