Raquel González (AAC) guanya al Campionat de Catalunya de marxa per clubs

0
473

Nova exhibició de l\’ ex-atleta del club Raquel González, en aquesta ocasió aconseguint imposar-se amb total autoritat al Campionat de Catalunya de cros per clubs en categoria absoluta tot i ser júnior de 1er any. Després de la seva única actuació decebedora dels últims anys en el passat Campionat d\’ Espanya, on va classificar-se 4ª, ha demostrat que allò va ser un accident i, amb un temps de 25\’14\”, s\’ ha imposat amb més d\’ un minut d\’ avantatge a la seva companya de club Patricia Carbó (26\’19\”). 3ª ha estat la també ex-marxadora dels Lluïsos Patricia Ventura (també de l\’ AAC) amb una nova marca personal de 27\’43\”. Evidentment, l\’ Agrupació ha guanyat per equips. En categoria juvenil, la Mª Ester Muñoz s\’ ha classificat 5ª amb 31\’15\”, retallant espectacularment gairebé 2 minuts a la seva anterior marca (33\’02\”). I això, en el seu debut aquesta temporada!!! Això promet. També en categoria juvenil, la Sandra Lobo, atleta amb fitxa dels Lluïsos però que ha competit amb els colors de l\’ Agrupació per puntuar de cara al campionat per clubs, s\’ ha classificat 7ª amb 32\’06\”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.