Mitja Marató de Berga

0
387

Marco Pérez Welsch, guanya la Mitja Marató de Berga amb un temps de 1h145.54. En Categoria femenina la guanyadora ha estat Came Ballesteros del Fila Domingo Catalán. Aquesta edició la Mitja de Berga ha estrenat un nou circuit homologat per la FCA. No hi tanta pujada. El solet ha fet companyia als atletes i l\’organització ha estat molt bé. Encara hem sigut pocs atletesa la ratlla de sortida, però segur que el boca a boca farà que la propera edició sigui més participativa. Durant el circuit es poden veure, cavalls, vaques i vols en parapent. El circuit està tallat al trànsit i les vistes són impressionants.
Resultats Oficicials
. Molt aviat, Totes les fotografies dels participants fetes per Josep Viladot a: Fotoatleta

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.