DUATLÓ: Xavier Torrades i Montse Martínez van guanyar a La Segarra

0
485

El diumenge 18 de març es va celebrar a Sant Guim de Freixenet el IV Duatló de la Segarra amb la participació de 105 duatletes.
Des del tret de sortida, la carrera es va estirar amb el fort ritme imposat pels 3 primers corredors que arribaven a la 1ª transició, Xavier Torrades, Sergi Rodríguez i Joan Capdevila. Albert Moreno, júnior del Reus Ploms arribava a uns 20” del cap de cursa. En la transició els 2 primers es van destacar d’en Joan Capdevila ja que aquest últim va tenir un petit problema amb el casc que li va fer perdre contacte amb el cap de cursa. En les fèmines arribava destacada a la primera transició la corredora del Reus Ploms Montse Martínez amb uns 40 segons d’avantatge sobre Neus Forn, i 1 minut llarg sobre Elena Barlabe. Després del segment de ciclisme, la cursa continuava igual, amb els 2 destacats Xavier Torrades i Sergi Rodríguez, i en 3ª posició a 1’30” Joan Capdevila.| En fèmines les distàncies es mantenien amb les 3 primeres classificades. Finalment i després d’una 2ª transició molt ràpida, Xavier Torrades es va destacar en solitari aconseguint finalment la victòria. En 2ª posició Sergi Rodríguez i 3er Joan Capdevila. En fèmines 1ª classificada Montse Martínez, seguida de Neus Forn i Elena Barlabe. Domini del Club Natació Reus Ploms que va guanyar a les classificacions per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.