CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ PER RELLEUS

0
341

Aquest diumenge, 18 de març, s\’ha disputat la vuitena edició del Campionat de Catalunya de Marató per Relleus en el marc del X Ekiden Vila de Palafrugell, organitzat pel Club Atlètic Palafrugell. Amb una participació rècord, s\’ha pogut viure una esplèndida matinal atlètica. El títol autonòmic ha estat pel Ripollet UA a la categoria masculina, aconseguint un nou rècord català. Els seus components han estat F.Acero, C.Cera, O.Vilaplana, A.Ramírez, O.Cascalló i J.Carlús, realitzant un temps de 2h15\’42\”. A la categoria femenina l\’equip guanyador ha estat el Girona Costa Brava-CAP amb un temps de 2h52\’22.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.