CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ PER RELLEUS

0
389

Aquest diumenge, 18 de març, s\’ha disputat la vuitena edició del Campionat de Catalunya de Marató per Relleus en el marc del X Ekiden Vila de Palafrugell, organitzat pel Club Atlètic Palafrugell. Amb una participació rècord, s\’ha pogut viure una esplèndida matinal atlètica. El títol autonòmic ha estat pel Ripollet UA a la categoria masculina, aconseguint un nou rècord català. Els seus components han estat F.Acero, C.Cera, O.Vilaplana, A.Ramírez, O.Cascalló i J.Carlús, realitzant un temps de 2h15\’42\”. A la categoria femenina l\’equip guanyador ha estat el Girona Costa Brava-CAP amb un temps de 2h52\’22.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.