Atletisme Blanc i Blau

0
433

Aquest diumenge 18 de març s\’ha celebrat la XV Mitja Marató Internacional de Palma de Mallorca, amb una prova molt disputada als darrers metres l\’atleta blanc i blau El Mustafa Younes ha quedat amb 4ª posició amb un temps de 1h04\’\’33, per una altre banda a la XIII Marató de la ciutat de Roma l\’atleta Victor Gonzalo quedava al segón espanyol i 23è classificat de la general amb un temps de 2h24\’02. També aquest diumenge participavan als nostras atletas de cadira de rodas a la Mitja Marató de Lisboa amb una millor marca personal de 43\’50 ha obtingut l\’atleta Jordi Madera al 6è lloc i Rafael Botello 10è amb un temps de 46\’36.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.