Nit de l\’Atletisme Català

0
523

Aquest divendres, la Federació Catalana d\’Atletisme, ha celebrat la setzena edició de la “Nit de l\’Atletisme Català” a l\’Hotel NH Pòdium de Barcelona.
En una “Nit” màgica, amb rècord de participació, ja que ha hagut una assistència de 244 persones, s\’ha concedit els premis als millors atletes catalans de la temporada 2.006, que han estat per Jesús Àngel García Bragado i José Luís Blanco, ex-aequo en la categoria masculina, i Rosa Maria Morató en la femenina. També s\’ha fet lliurament de premis als millors atletes catalans en totes les categories. Igualment als entrenadors dels atletes guardonats, i els atletes que han batut durant la temporada 2.006 un rècord de Catalunya. S\’ha concedit una Distinció Especial a Jackson Quiñonez, que en el seu primer any amb la nacionalitat espanyola va batre el rècord d\’Espanya dels 60 i 110 metres tanques, dos dels rècords més antics de la taula espanyola. Aquest any la Federació ha volgut retre homenatge per la seva trajectòria a Mari Cruz Díaz i Reyes Sobrino, pioneres en la marxa atlètica femenina. S\’ha ofert públic reconeixement a tota una vida dedicada a l\’atletisme a l\’entrenador Josep Molins, així com a la directiva Marina Hoernecke. També el lliurament de la Insígnia d\’Or de la FCA a Guillem Ros, ex-president de la Federació Catalana d\’Atletisme. La Federació Catalana d\’Atletisme també ha ofert un merescut reconeixement a la seva tasca en la difusió i promoció de l\’atletisme català al diari Sport, i a l\’entitat l\’Aliança, pel seu suport a la Federació Catalana i a l\’atletisme en general.| Per últim, es van lliurar els trofeus als clubs Campions de Catalunya a l\’aire lliure i en pista coberta en les diverses categories. A l\’apartat dedicat als jutges, van rebre la insígnia d\’argent els jutges amb 25 anys i també menció especial als jutges que aquest any varen passar a la categoria d\’Honoraris.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.