DUATLÓ DE MUNTANYA: Victòries de Víctor del Corral i Mariona Catedra a Vilanova i la Geltrú

0
455

El BH-Inverse Club Triatló Vilanova i la Geltrú va organitzar la segona edició del duatlón de muntanya, concloent el circuit català de l\’especialitat de forma brillant a l\’aconseguir les primeres posicions per equips, tant masculins com femenins i també la primera posició individual masculina amb Víctor del Corral, i per poc no es va imposar també Anna Serra, que va finalitzar segona. La prova configurada sobre les distàncies de 5 km de carrera a peu, 20 km de ciclisme de muntanya i 2,5 km de carrera a peu final va contar amb 257 participants. Del Corral va dominar la prova en la seva integritat, arribant a la primera transició amb 19 segons d\’avantatge sobre José Espinar (C.A. Ca Mercader), duatleta que encara que va perdre posicions en el segment de ciclisme de muntanya va aconseguir la primera posició final absoluta per puntuació en el circuit català. Francesc Juárez (C.N. Reus Ploms) es va incorporar al ciclisme en tercera posició, seguit per Francesc Freixer (C.N. Vic-ETB) atleta que va realitzar la seva habitual remuntada ciclista, arribant fins a De el Corral que va haver d\’incrementar el ritme de pedaleig per a mantenir la primera posició.| Els dos van fer la segona transició junts per a imposar-se Del Corral en el tercer segment amb un registre final en meta de 1 h 1 min 40 s. Per darrera de Freixer, Sebastià Catllà (P.C. Bonavista) va aconseguir la tercera posició superant a Albert Rovira (BH Inverse Vilanova) al final de la prova. En la categoria femenina Anna Serra (BH Inverse Vilanova) i Mireia Santesmases (C.N. Reus Ploms) estant situades en les dues primeres posicions en el segment ciclista, es van equivocar de traçat en un encreuament en descens i quan van recuperar el camí correcte, no van poder reduir les diferències sobre Mariona Càtedra (independendent) que va fer un recorregut ciclista perfecte per a imposar-se en la prova amb un temps final de 1 h 26 min 51 s. Serra i Santesmases van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament. Eva Cruz va aconseguir la primera posició final per puntuació en el circuit català.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.