SUPERADES TOTES LES PREVISIONS

0
455

La X Ekiden Vila de Palafrugell ha superat les previsions de participació més optimistes. Més de 60 equips en l’Ekiden i més de 30 en els III Relleus Populars faran que prop de 100 equips participin en aquesta jornada.
Les proves començaran el proper diumenge dia 18 a l’Estadi Municipal a les 10 h.
18 equips masculins i 4 femenins lluitaran pel títol de Campió Català de l’especialitat. En l’apartat veterà participaran 14 equips masculins i 3 femenins. Tots els Campions de Catalunya 2006 seran present i sortiran a defensar el seu títol: Absolut Masculí – U.A.Terrassa Absolut i veteranes femenines.- J.A.Sabadell Veterans masculins.- Corredors de Fons de Viladecavalls.| A destacar també la presència d’una quinzena d’equips estrangers provinents de: Namur-Bèlgica Valbonne-França Ceret-França Pavia-Itàlia Celle Ligure-Itàlia Andorra També participaran dos equips del club Ñ Ultrafondo de Madrid, organitzadors de la segona Ekiden de l’Estat. Principals favorits absolut masculí.- – U.A. TERRASSA – RIPOLLET U.A. – J.A.SABADELL – C.A.MONORNÈS – CORNELLÀ ATLÈTIC – C.A.SANT BOI – DOMINGO CATALAN – BIKILA – REUS ESPORTIU – C.A.LAIETÀNIA – C.A.VILADECANS Absolut femení.- – C.A. LLORET LA SELVA – J.A. SABADELL – GIRONA COSTA BRAVA A destacar la presència de una vintena d’equips gironins, provinents dels clubs: – C.A. LLORET LA SELVA – C.N. OLOT – C.N. BANYOLES I del club organitzador GIRONA COSTA BRAVA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.