Presentació 14ª Mitja Montornès

0
1183

Dimarts a la tarda, a la discoteca Eibisí de Montornès del Vallès, va tenir lloc la presentació oficial de la 14ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i dels II 5km. de Montornès, amb la presència dels alcaldes de les quatre poblacions, representants de les empreses patrocinadores, organització i convidats, fins un total de cent persones. Pascual López, president del Club Atletisme Montornès, entitat organitzadora de l\’esdeveniment, va resaltar que aquesta edició destaca per la consolidació d\’un circuit de consens, la inclusió dins la 1a. Challenge de Diputació de Barcelona (on Montornès destaca per ser la Mitja organitzada pel conjunt de poblacions amb menys habitants), l\’èxit de participació i la implicació de les entitats públiques i privades que hi participen. Per primer cop, segons López, s\’ha aconseguit arribar al màxim d\’inscrits, 2500 atletes, tres setmanes abans de la cursa, la qual cosa permet a l\’organització centrar-se en preparar altres aspectes. López va anunciar que els quatre alcaldes participaran en la cursa de cinc quilòmetres, per demostrar el caire popular i obert de la prova. Tanmateix, es va anunciar que José Ríos, atleta olímpic que esperava participar a la Mitja, finalment no podrà participar a la cursa en ser seleccionat pel Campionat Mundial de Cross tot i que deixa molt oberta la porta a la seva participació l\’any vinent, segons les explicacions que el mateix Ríos va oferir personalment als assistents.| Pel que fa als discursos institucionals, tots quatre alcaldes van coincidir en resaltar la importància de la Mitja a les seves poblacions i van aprofitar per enllaçar l\’acte esportiu amb actuacions al llarg de la vall del Mogent per on transcorre la cursa. Cortés, alcalde de Montornès, resaltà que la Mitja estrenarà la Avinguda Ernest Lluch; Ramal, alcalde de Montmeló, va recordar el projecte de recuperació del turó de les Tres Creus i la construcció del centre d\’interpretació de la conca del Besós al mateix turó; Estapé, alcalde de La Roca, va aprofitar per anunciar el nou traçat del TGV, que respectarà la conca del Mogent i Safont, alcalde de Vilanova, va destacar la importància de la pràctica esportiva pel conjunt de ciutadans. També va intervenir, per part de la Federació Cat. d\’Atletisme, el seu vicepresident, Sr. Antentas, que va descatar l\’organització i tradició de la Mitja de Montornès. Fora de programa, i per iniciativa del President del C.A.Montornès, van fer pujar als membres de l\’organització a l\’escenari per retre\’ls un petit homenatge per la tasca desenvolupada durant tots aquests anys. Més informació a la web oficial de la cursa:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.