La Marta i els 100 km

0
412

El proper dissabte 17 de març seré a Saint Nazaire les Eymes per intentar fer els 100km. És el tercer any que hi vaig. He entrenat menys que els altres anys i caldrà fer servir tota la força mental possible per veure si és possible aconseguir acabar-los. El que tinc és més experiència. Tots els ànims dels meus amics són molt benvinguts i així podré dedicar a cadascú una estoneta de la cursa, és la motivació que tindré, petites estones que sumades fan una gran cosa, han de sumar les 13 hores que tinc de temps i esperar que els quilòmetres fets sumin 100. Explicaré l\’aventura quan torni.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.