Els atletes catalans que aniran al Mundial de cros de Kènia estan molestos amb les vacunes

0
458

Els atletes catalans que seran seleccionats per disputar la setmana que ve el Mundial de cros se sotmeten entre aquest dilluns i dimarts a la vacunació necessària per anar a Kènia. Els implicats, però, no estan gaire entusiasmats. D\’una banda, perquè asseguren que aquestes vacunes contra la malària i la febre groga arriben una mica tard, i d\’una altra perquè un grup terrorista ha amenaçat el campionat del món. Carles Castillejo, Rosa Morató i Judit Pla són els atletes catalans que aquest dilluns s\’han vacunat, mentre que Josep Lluís Blanco i José Ríos ho faran dimarts. El Mundial és d\’aquí a dues setmanes i han de vacunar-se del tètanus, el tifus, la febre groga i prendre també unes pastilles per prevenir la malària abans, durant i també després del Mundial de Mombasa. Tot i que tenien dubtes sobre la seva participació en el Campionat del Món, al final han acceptat la invitació de la Federació Espanyola d\’Atletisme. Carles Castillejo, que diumenge va aconseguir el subcampionat d\’Espanya de cros, ha assegurat que aquesta vacunació afectarà el seu rendiment i que, a més, l\’estan fent una mica tard.| Els atletes, com ha explicat Rosa Morató, hauran d\’extremar les mesures d\’higiene a Kènia i també seguir altres consells que els han donat des de la Federació. De cara a aquest Mundial, la Federació Internacional també ha hagut de tranquil·litzar els participants perquè hi ha hagut amenaces de sabotatge de grups religiosos i opositors al govern kenià. Rosa Morató i també Carles Castillejo han indicat que confien que no hi haurà entrebancs. L\’equip espanyol se n\’anirà d\’aquí a deu dies cap a Mombasa. Coincidint amb aquesta reunió a Kènia es decidirà la seu del Mundial, al qual ha optat la ciutat de Barcelona.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.