Confirmada la participació de Paquillo Fernández al Gran Premi de Marxa de Rubí

0
394

Aquest matí al salo de actes de l’Ajuntament de Rubí, s’ha presentat als mitjans de comunicació la 7a edició del Gran Premi Marxa de Rubí, que es celebrarà el proper dia 1 d’abril. L’acte ha estat presidit pel regidor d’esports Sr. Iván Moreno, el vicepresident de la Federació Catalana d’Atletisme Sr. Josep Mª Antentas, el president de la UAR Sr. José Pérez i pel fundador del trofeu, i que dóna nom al mateix, el Sr. Ramon Batalla. També s’ha comptat amb la presència de la medallista olímpica Sra. Maria Vasco i de l’actual campió de Catalunya Sr. José A Cobacho. Com a novetat d’aquesta edició destacar la incorporació de la prova al calendari nacional de la Federació Espanyola d’Atletisme. A destacar la gran qualitat del atletes participants com Paquillo Fernandez, Jesús Àngel Garcia Bragado Jose A Cobacho, l’actual campiona d’Espanya Mª Jose Poves o la mateixa Maria Vasco que intentarà superar el record d’Espanya, que ella mateixa posseeix. Jose Mª Antentas ha valorat molt positivament el suport del l’Ajuntament de Rubí i l’esforç de la UAR com a organitzadora de la prova i el recolzament de l’entitat a aquesta disciplina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.