CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA PER CLUBS

0
378

El proper diumenge 18 de març se celebrarà el 26è Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica per Clubs en el marc del 15è Memorial Raimon Lozano, organitzat pel Futbol Club Barcelona. La matinal atlètica començarà a partir de les 09,30 hores del matí amb les categories de promoció fins arribar al migdia, que es faran les curses corresponents al Campionat de Catalunya en el circuit ubicat al Parc Joan Miró de Barcelona. Les distàncies en les proves que es disputa l\’autonòmic seran de 10 quilòmetres pels homes i 5 per les dones. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya-UBAE és l\’actual campió a la categoria masculina i el CA Manresa a la femenina, ja que es van imposar en l\’edició passada que es va celebrar a Rubí. Aquesta serà la segona vegada que aquest campionat autonòmic es realitza al Parc Joan Miró de Barcelona.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.