Aquesta setmana anem a Berga

0
343

Us convidem a la XIX MITJA MARATÓ i XIV MINI MARATÓ CIUTAT DE BERGA, que tindrà lloc el diumenge dia 18 DE MARÇ, a les 9\’30 H del matí. Distancia homologada i certificada per la Federació Catalana D\’atletisme. Sortida al passeig de la indústria , Avià,L\’espunyola, Berga i arribada al passeig de la indústria. La novetat és una cursa popular de 5,5 km oberta a tothom.
1º CURSA POPULAR DE 5,5 KM Cursa oberta a tothom i a totes les edats ,no hi haurà classificació , es donarà un trofeu al primer al primer home i la primera dona, tindran els mateixos obsequis, esmorzar etc…que els altres corredors de la mitja marató , la cursa es correrà conjuntament amb la mitja marató i la mini marató. MINI MARATÓ: 5,5 Km Pre Benjamins i Benjamins: m.Alevins, Infantils i Cadets.
| Regals : MAGNÍFICA SAMARRETA i altres obsequis a tots els que finalitzin la prova. TROFEUS: 10 Primers General masculí 5 Primers General Femení El Primer de cada categoria El Primer Local de cada categoria MINI MARATÓ: MAGNÍFICA SAMARRETA i TROFEU als tres primers classificats de cada categoria masculina i femenina BEGUDES I ENTREPANS A L\’ARRIBADA PER TOTS ELS CORREDORS SORTEIGS – SERVEI DE MASSATGES – DUTXES – GUARDA BOSSES

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.