Aquesta setmana anem a Berga

0
485

Us convidem a la XIX MITJA MARATÓ i XIV MINI MARATÓ CIUTAT DE BERGA, que tindrà lloc el diumenge dia 18 DE MARÇ, a les 9\’30 H del matí. Distancia homologada i certificada per la Federació Catalana D\’atletisme. Sortida al passeig de la indústria , Avià,L\’espunyola, Berga i arribada al passeig de la indústria. La novetat és una cursa popular de 5,5 km oberta a tothom.
1º CURSA POPULAR DE 5,5 KM Cursa oberta a tothom i a totes les edats ,no hi haurà classificació , es donarà un trofeu al primer al primer home i la primera dona, tindran els mateixos obsequis, esmorzar etc…que els altres corredors de la mitja marató , la cursa es correrà conjuntament amb la mitja marató i la mini marató. MINI MARATÓ: 5,5 Km Pre Benjamins i Benjamins: m.Alevins, Infantils i Cadets.
| Regals : MAGNÍFICA SAMARRETA i altres obsequis a tots els que finalitzin la prova. TROFEUS: 10 Primers General masculí 5 Primers General Femení El Primer de cada categoria El Primer Local de cada categoria MINI MARATÓ: MAGNÍFICA SAMARRETA i TROFEU als tres primers classificats de cada categoria masculina i femenina BEGUDES I ENTREPANS A L\’ARRIBADA PER TOTS ELS CORREDORS SORTEIGS – SERVEI DE MASSATGES – DUTXES – GUARDA BOSSES

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.