Els Bombers catalans pugen corrents les 33 plantes de l\’Hotel Hesperia Tower de l\’Hospitalet

0
480

L\’equip de Bombers de la Generalitat de Catalunya que disputarà la prova de \’stairs race\’ dels Jocs Mundials de Policies i Bombers 2007 ha fet aquest migdia el seu últim entrenament a l\’Hotel Hesperia Tower de l\’Hospitalet de Llobregat. Els sis bombers de l\’equip han pujat corrents les escales de les 33 plantes de l\’Hesperia Tower, tal com hauran de fer a partir del pròxim 16 de març a Adelaide (Austràlia) on es fa la pròxima edició dels Jocs Mundials de Policies i Bombers. La prova de \’stairs race\’ consisteix a pujar un tram d\’escales de 30 plantes en el menor temps possible. Bombers de la Generalitat tindrà un equip de sis persones que disputaran aquesta prova. Ivan Acosta, un dels integrants de l\’equip, ha explicat que les seves aspiracions passen per \”aconseguir una medalla, crec que estem en disposició de fer-ho ja que hem fet un entrenament molt exigent durant molts dies\”. | Els integrants de l\’equip entrenen des de fa dos mesos en les escales d\’emergències de l\’Hotel Hesperia Tower de l\’Hospitalet, que s\’eleven a 107 metres d\’altura. \”Quan vas per la planta 10, ni ho notes; però quan ja vas per la 18 les cames ja no van tan àgils\”, ha explicat Iván Acosta, que avui ha superat el millor registre aconseguit en l\’ascens a l\’Hesperia deixant el cronòmetre en 2 minuts i 54 segons. \”Amb aquest temps, podem aspirar a medalla segura\”, ha afirmat el bomber de Cerdanyola. El cos de Bombers de la Generalitat tindrà 17 integrants en els Jocs Mundials de Policies i Bombers 2007, que participaran en disciplines com la \’stairs race\’, bàdminton, atletisme o bicicleta de muntanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.