Campionat d’Espanya de Cros

0
2850

Rosa Morató, Campiona d’Espanya, Catalunya, Campiona en homes i dones
Aquest diumenge s’ha celebrat el Campionat d’Espanya de Camp a Través a Càceres. Els atletes catalans han obtingut excel·lents resultats en aquest campionat estatal tant en les classificacions individuals com en les de federacions autonòmiques Rosa Maria Morató s’ha proclamat Campiona d’Espanya Absoluta de Cros per segona vegada, en una extraordinària carrera on la seva principal rival ha estat la Judit Pla que s’ha classificat en segona posició i medalla de plata. Amb aquest dos llocs d’honor i amb la col·laboració de Sílvia Montané i Maria Teresa Pulido, classificades en onzena i quinzena posició respectivament, Catalunya ha obtingut la victòria per federacions amb una avantatge aclaparadora. En homes, pràcticament s’han obtingut els mateixos resultats. La victòria individual ha estat per l’atleta de la Federació Catalana, Ayad Lamdassem. En segona posició i Campió d’Espanya individual ha entrat l’atleta de la comunitat de Castella La Manxa, Juan Carlos de la Ossa. En tercer lloc, i sots-campió d’Espanya, Carles Castillejo, en cinquena i quart lloc del campionat individual ha entrat José Luís Blanco. Amb aquests llocs d’honor i amb la col·laboració de Jordi Comas, José Ríos, i Yusef el Nasri, Catalunya ha obtingut també en homes una victòria igualment aclaparadora.| En la categoria júnior femenina, Catalunya també ha obtingut el títol estatal de cros, i en la de promesa femenina la tercera posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.