La Mitja de Montornès tanca inscripcions amb 2500 atletes

0
374

Aquest passat divendres dia 9 de març es va confirmar el tancament d\’inscripcions de la 14ªMitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, en arribar al límit màxim d\’inscrits previstos per l\’organització. Després del tancament dimarts al migdia de les inscripcions per Internet, dimecres es vàren tancar les inscripcions a botigues i, el divendres l\’organització va confirmar que s\’havien cobert totes les inscripcions previstes. En total, entre la Mitja i els 5km. Montornès, seran poc més de 2500 atletes els que el proper dia 25 de març corrin per la vall del Mogent. Mai abans s\’havia arribat al límit màxim d\’atletes amb tanta antelació, una mostra més de la tirada que aquesta cursa te entre el col·lectiu d\’atletes populars de Catalunya. Aquest proper dimarts tindrà lloc la presentació oficial de les curses a la discoteca Eibisí de Montornès, dins un acte al que assistiran els Alcaldes dels municipis afectats, represetants de les empreses patrocinadores, de l\’organització i convidats. Dins d\’aquest acte es confirmarà la presència d\’atletes de nivell internacional per aquesta 14ª edició de la Mitja de Montornès, a més de presentar el nou traçat, millorat respecte a l\’edició anterior i que facilitarà l\’assoliment de bones marques.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.