Blanco (Lloret la Selva) vol una plaça per al Mundia

0
450

Josep Lluís Blanco (Lloret la Selva) buscarà diumenge que ve a Càceres, en la 59a edició del Campionat d\’Espanya de cros, una de les tres primeres places que donen dret a participar en el Campionat del Món que es disputarà a la capital de Kenya, Mombassa. El campionat, en el qual participaran més de 1.000 atletes, se celebrarà en un circuit de gran renom, que a més a més es veurà afavorit per les últimes pluges, i que estarà tot cobert d\’herba acabada de podar. Unes condicions òptimes perquè es pugui veure un bon espectacle, tot i que demanarà un esforç suplementari als atletes. Blanco, vigent campió d´Espanya de cros curt, que aquest any ha desaparegut del programa, confia que la seva preparació dels últims mesos li permeti seguir el ritme dels fondistes i imposar el seu millor final, si no és que es veu amb forces per fer un canvi abans. Tot i que no està entre els principals favorits al títol, el lloretenc es troba en molt bona forma i confia donar la sorpresa. A més a més de Josep Lluís Blanco, a la prova femenina hi competirà una altra atleta del Lloret la Selva; es tracta d´Eva Arias, i en veterans hi prendran part dos atletes del Girona Costa Brava: Josep Maria Castells i Maria Gràcia Coll.| A la cita no hi faltaran els principals atletes d´aquesta especialitat, com ara Marta Domínguez, Rosa Morató, Juan Carlos de la Ossa i Alberto García, entre d\’altres. Millor atleta català de l´any D´altra banda, val a dir que Josep Lluís Blanco, a proposta del comitè tècnic de la Federació Catalana, ha estat designat millor atleta català de l´any 2006, per segona vegada, ja que també ho va ser el 2003. El lliurament del premi es farà durant el transcurs de la XVI edició de la Nit de l\’atletisme Català que se celebrarà el divendres dia 16 de març a l\’hotel NH Pòdium de Barcelona. L\’any passat el guardó va ser per a Reyes Estévez

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.