Mulla’t i corre al Circuit de Catalunya per l´esclerosi multiple

0
470

La cursa es celebrarà el dia 22 d’abril a partir de les 9.30 hores.
La presidència d’Honor, del CORRE I MULLA’T 07, està integrada per la Sra. Rosamaria Estrany, presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, el Sr. Romà Cuyàs, president de la Federació Catalana d’Atletisme, i el Sr. Fidel Sust, Director General del Circuit de Catalunya. El Comitè Executiu està format per, Josep Mª Antentas i Josep Molins, de la Federació Catalana d´Atletisme, Ramón Maltas, Cap d’explotació del Circuit de Catalunya, Miguel Centeno, representant del Diari Sport, Jos Petit, de l’Ajuntament de Montmeló, Nuria Fusté, de la Fundació Esclerosi Múltiple i David Otero, de l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa. L’edició d’enguany, presenta com a novetats, l’avançament de l’horari d’inici de les curses. Així doncs, el tret de sortida dels 3.000 metres (volta petita), serà a les 9.30 hores del matí. La cursa “estrella”, els 10 kms., estaran certificats en la seva distancia, perquè tothom pugui comprovar el temps correctament. La resta de curses, es mantenen en la seva disposició tradicional, que inclouen les curses de patins. La cursa organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple i l’Associació Esportiva Mitja Marató Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Montmeló, la Federació Catalana d’Atletisme i el diari SPORT, vol convertir-se en una gran festa de l’atletisme, i que la solidaritat dels esportistes, reporti una col•laboració econòmica a la Fundació, en la seva desigual lluita contra l’esclerosi múltiple.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.