3rs TALLERS PRÀCTICS D’ATLETISME

0
384

Dissabte 17 de Març de 2007 – Lloc : Aulari INEFC Barcelona
Cada cop més el nostre treball diari com entrenadors es veu necessitat de mitjans addicionals a la pròpia programació de l’entrenament que ens ajudin a complementar, valorar i analitzar els diferents paràmetres que anem introduïm a les nostres planificacions. Aquests mitjans ens els aporten les diferents ciències aplicades a l’entrenament que constitueixen un element profundament enriquidor que ens permet millorar progressivament les prestacions dels nostres atletes. En aquests tallers pràctics hem volgut endinsar-nos en tres aspectes d’aquest àmbit, amb la intenció d’aportar als entrenadors uns coneixements i uns mitjans pràctico – científics que ens permetin, en uns casos, millorar la valoració tècnica i física dels nostres esportistes i, en un altre cas, dotar-nos de les bases mínimes per poder oferir als nostres atletes uns elements preventius fisioteràpics dels que normalment no podem disposar per altres mitjans.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.