BARCELONA RESPON DE MERAVELLA A LA MARATÓ

0
528

Barcelona s’ha volcat amb la Marató. La gent ha sortit al carrer, aprofitant el bon temps, per animar i recolzar a tots els inscrits a aquesta prova de resistència. La jornada s’ha viscut com una gran festa, que no només ha estat centrada en la carrera, sinó també en els diferents punts d’animació repartits per diversos punts de la ciutat. L’edició 2007 de la Marató de Barcelona ha finalitzat com un gran èxit de participació, no només quan a implicació ciutadana, sinó també en l’aspecte esportiu, aconseguint una millor marca respecte l’any passat, la quarta millor en tota la història d’aquesta prova. L’atleta kenyà, Johnstone Chebi, ha estat el gran vencedor de la cursa amb un temps final de 2h. 12.04. Darrera d’ell, un altra kenyà ha creuat la meta a dos minuts i 44 segons de Chebi. No obstant, la gran sorpresa de la jornada l’ha posat l’atleta andorrà Toni Bernardó, qui ha trencat l’hegemonia africana al podi, situant-se en tercera posició, amb una marca de 2h.14.51. La quinta posició l’ha ocupat un dels atletes catalans més esperats, Roger Roca, que ha entrat a la recta final envoltat d’aplaudiments i ànims de la gent que es trobava a la Avda. Maria Cristina de Barcelona. Roca ha aconseguit un dels millors temps: 2h.16.31. Dos posicions més enrere s’ha situat Víctor Gonzalo, un altre dels esportistes catalans d’èlit que ha finalitzat la prova en 2h.27.23.| Qui també pot estar ben orgullós del seu resultat, és l’Iron Man espanyol, Marcel Zamora, que després de pronosticar ahir que faria menys de 2 hores 40 minuts, ha culminat la carrera dècim, a quasi nou minuts per sota del temps que s’havia fixat. Un altre dels esportistes que ha aconseguit un millor temps del què pensava ha estat el número u de l’escalafó de l’UCI, Laurent Jalabert, que ha fet miques la seva anterior marca personal (2h.55.00), per a rebaixar-la en quasi deu minuts (2h.45.52). Apart de Jalabert, un altre ex esportista d’elit, Rafa Jofresa, s’ha exhibit a Barcelona demostrant que la competició encara corre per les seves venes. L’ex-jugador de bàsquet ha fixat un crono de 3h.42.56. Per una altra part, la primera dona a creuar la línia de meta ha estat l’holandesa Kristÿna Loonen, anotant una marca de 2h.42.02. Darrera d’ella, es feia amb el segon lloc, Maxine McKinnon amb 2h.49:51, i a dos minuts i 4 segons, la belga Veerle D’haese. A les carreres de 10 quilòmetres, l’equip England AA ha aconseguit un ple, ja que ha col·locat al podi a tres dels seus corredors. El primer d’ells, Tom Payn ha establert una excel·lent marca de 29,30, donant la impressió que la carrera ha acabat en un sospir. Darrera d’ell, l’han seguit dos dels seus companys d’equip: Glen Comish, que ha arribat tan sols un minut després i Stephen Sharp, que ha travessat la línia de meta amb un temps de 30.02. El millor espanyol ha estat Benito Ojeda, amb un temps de 31.06. En dones, el triomf se l’ha adjudicat Tracy Morris de l’equip Wales AA sumant una marca de 33.45. La segona posició ha estat per a la seva companya d’equip, Non Stanford, que ha arribat a només un minut i un segon de la guanyadora. Darrera d’elles, els ha acompanyat al podi Erica Sheldon de l’equip England AA. Per últim, en cadira de rodes el podi ha estat completat, en primera posició, per Jordi Madera, seguit d’Alain Fuertes i José Manuel Campos.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.