La Marató viu la seva edició més participativa

0
535

La Marató de Barcelona, que va tenir lloc el diumenge 4 de març, entre les 8.30 i les 14.30 hores, va reunir a 7.441 atletes, una xifra rècord en la història d\’aquesta prova barcelonina. L\’atleta kenyà Johnstone Chebii va ser el guanyador absolut amb un temps de 2h 12min 4s, la quarta millor marca de la història de la Marató de Barcelona. El segon lloc va ser pel seu compatriota, James Midei, amb un temps de 2h 14min 46s, molt a prop del tercer classificat, l\’atleta andorrà Toni Bernadó (2h 14min 42s). La primera dona que va arribar a la meta va ser la holandesa Krstijna Loonen (2h 42min 02s), i el primer català Roger Roca, que va quedar en cinquè lloc (2h 16min 31s). Per altra banda cal destacar la implicació de la ciutadania que va participar en aquesta gran jornada atlètica aplaudint i animant a tots els corredores, no només en els 16 punts d\’animació disposats al llarg del recorregut maratonià i replet d\’activitats, sinó també als punts d\’avituallament i en altres trams dispersos del circuit.
Fotos fetes per Inma Pou i Josep Viladot. – Resultats Oficials .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.