DUATLÓ: Victòries de Miquel Capó i de Núria Padrisa a Manresa

0
311

El dissabte 3 de març es va celebrar la segona edició del duatló Ciutat de Manresa, puntuable per al circuit català i campionat de Catalunya universitari. La prova de distància sprint (5+20+2.2), va contar amb la presència de 256 duatletes i un excel•lent nivell de participants. Primer van sortir les noies. Núria Padrisa va marcar un ritme molt exigent. Inicialment va ser secundada per les ateltes del C.N. Reus Ploms Carme Tort i Núria Miró, però ambdues es van retirar. Padrisa va acabar els primers 5 km amb un temps excel•lent de 17.33, amb més de 1 minut d\’avantatge sobre Montse Cinca. En el tram ciclista Padrisa va liderar la prova en solitari, però quan faltaven 2 km per a finalitzar va ser neutralitzada per Anna Henestrosa (germana de David i excel•lent ciclista) i per la italiana del CN Barcelona Maite del Mar Mascherpa. Les tres van iniciar juntes la segona carrera a peu, però Núria Padrisa va tornar a ser superior i es va imposar a Maite del Mar que va ser segona. Anna Henestrosa no va poder mantenir la tercera posició i va ser superada per les duatletes del Reus Ploms Montse Cinca (3ª i primera veterana) i per Montse Martínez (4ª) | En categoria masculina, la prova va contar amb un espectacular cartell de corredors que van donar molt nivell a la competició. Miquel Capó (BH Inverset – Vilanova i la Geltrú) va liderar els primers 5 kms, seguit per David Henestrosa (C.T. Manresa), Xavier Torrades (C.N. Reus Ploms), Miquel Blanchart (C.N. Sabadell) i Xavier Queralt (C.N. Reus Ploms). Xavier Llobet (C.T. Manresa) que va arribar en 12ª posició a peu, va marcar un fort ritme amb bici, superant a tots els duatletas que marxaven davant d\’ell fins a donar caça al capdavant de carrera. El grup de 10 duatletas que liderava la carrera no es va trencar i junts van arribar a la segona carrera a peu per a disputar-se la victòria. Capó va tornar a ser el millor i es va imposar al manresà Xavier Torrades classificat en segona posició. Per al tercer lloc va haver un interessant esprint entre Aguilar, Henestrosa i Queralt, sent Aguilar el més ràpid i aconseguint la tercera posició en el podi. El Club Natació Reus Ploms va guanyar a les classificacions per equips, i el campionat Universitari de Catalunya va ser guanyat per Lluís Aguilar i Ivet Forriols.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.