DUATLÓ: Victòries de Miquel Capó i de Núria Padrisa a Manresa

0
460

El dissabte 3 de març es va celebrar la segona edició del duatló Ciutat de Manresa, puntuable per al circuit català i campionat de Catalunya universitari. La prova de distància sprint (5+20+2.2), va contar amb la presència de 256 duatletes i un excel•lent nivell de participants. Primer van sortir les noies. Núria Padrisa va marcar un ritme molt exigent. Inicialment va ser secundada per les ateltes del C.N. Reus Ploms Carme Tort i Núria Miró, però ambdues es van retirar. Padrisa va acabar els primers 5 km amb un temps excel•lent de 17.33, amb més de 1 minut d\’avantatge sobre Montse Cinca. En el tram ciclista Padrisa va liderar la prova en solitari, però quan faltaven 2 km per a finalitzar va ser neutralitzada per Anna Henestrosa (germana de David i excel•lent ciclista) i per la italiana del CN Barcelona Maite del Mar Mascherpa. Les tres van iniciar juntes la segona carrera a peu, però Núria Padrisa va tornar a ser superior i es va imposar a Maite del Mar que va ser segona. Anna Henestrosa no va poder mantenir la tercera posició i va ser superada per les duatletes del Reus Ploms Montse Cinca (3ª i primera veterana) i per Montse Martínez (4ª) | En categoria masculina, la prova va contar amb un espectacular cartell de corredors que van donar molt nivell a la competició. Miquel Capó (BH Inverset – Vilanova i la Geltrú) va liderar els primers 5 kms, seguit per David Henestrosa (C.T. Manresa), Xavier Torrades (C.N. Reus Ploms), Miquel Blanchart (C.N. Sabadell) i Xavier Queralt (C.N. Reus Ploms). Xavier Llobet (C.T. Manresa) que va arribar en 12ª posició a peu, va marcar un fort ritme amb bici, superant a tots els duatletas que marxaven davant d\’ell fins a donar caça al capdavant de carrera. El grup de 10 duatletas que liderava la carrera no es va trencar i junts van arribar a la segona carrera a peu per a disputar-se la victòria. Capó va tornar a ser el millor i es va imposar al manresà Xavier Torrades classificat en segona posició. Per al tercer lloc va haver un interessant esprint entre Aguilar, Henestrosa i Queralt, sent Aguilar el més ràpid i aconseguint la tercera posició en el podi. El Club Natació Reus Ploms va guanyar a les classificacions per equips, i el campionat Universitari de Catalunya va ser guanyat per Lluís Aguilar i Ivet Forriols.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.