Surt i visita la Marató

0
447

El cap de setmana de la Marató, al pavelló número 1 de la Fira de Barcelona (plaça Espanya amb Reina Maria Cristina, just a la zona de sortida i arribada de la prova), se celebrarà la Marató Expo, una fira dedicada al món que envolta l\’activitat atlètica que en la seva edició del 2006 va aconseguir reunir a més de 20 mil visitants.
Tot sobre l\’univers maratonià La Marató Expo és un espai de 7.000 m2 dedicats en exclusivitat a acollir diferents animacions i activitats al voltant de la Marató de Barcelona. Des de roba esportiva a productes alimentaris i tota mena serveis esportius per a corredors, tindran cabuda en aquesta fira, on també es donaran a conèixer les últimes novetats dins d\’aquesta àrea. Hi seran presents tant les marques més importants del sector de l\’atletisme, així com empreses, institucions, i associacions properes a la ciutat de Barcelona i al món de la salut. En aquesta fira hi haurà també el Servei d\’Atenció al Corredor, l\’espai on es podrà efectuar la recollida del dorsal, el xip i la bossa del corredor, i on els participants hi podran trobar tota aquella informació d\’utilitat per poder córrer la prova. A més, el mateix dia de la prova , els atletes tindran una zona de guarda-roba i una àrea de recuperació.| Tres dies d\’intensa activitat La fira s\’obrirà al públic el divendres 2 de març, de les 10 hores fins a les 19.30 hores. El dissabte 3 de març, la Marató Expo també obrirà tot el dia, de les 10 a les 19.30 hores, i acollirà la \”Pasta Party\”, una festa on es cuinarà més de 3.000 quilos de pasta. El dia de la Marató, el diumenge 4 de març, qui vulgui podrà seguir la cursa a través d\’unes grans pantalles, o veure com es recuperen els maratonians a l\’arribada, en la completa àrea de recuperació, que inclou serveis de fisioteràpia, podologia, massatges, i electroestimul·lació. L\’entrada a la Marató Expo, una oportunitat única per conèixer més a fons el món de l\’atletisme, és gratuïta per a tots els ciutadans i ciutadanes que desitgin viure l\’esperit de la Marató en directe i gaudir d\’exhibicions, animacions musicals, o concursos, entre altres propostes. Els professionals de la medicina se sumen a la Marató El dissabte 3 de març a la tarda, la Marató Expo reunirà a diversos professionals de la medicina en un simposi mèdic que té per objectiu oferir algunes recomanacions útils per tal d\’evitar molts d\’aquells problemes derivats de l\’esforç físic que suposa córrer una marató. Així, de les 16.00 a les 16.40, el Doctor Ricardo Ortega oferirà algunes \”Pautes d\’entrenament segons l\’escola de Maratonians de Toledo\”, seguit de la ponència del Doctor Ricard Serra-Grima, que plantejarà \”Prevencions per evitar un col·lapse neurocirculatori després d\’una marató\”, a partir de les 16.40 hores. El simposi acabarà amb la ponència del Doctor Pere Pujol, a les 17.20 hores, sobre \”Nous conceptes sobre hidratació\”, i amb una taula rodona entre tots els ponents que comptarà amb la participació dels maratonians Rafa Nogueras, Josep Maria Antentas, Miquel Pucurull, i l\’entrenador Domingo López, que se celebrarà a partir de les 18.00 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.