ELS RÈCORDS DE LA MARATÓ TAMBÉ S’ESTENEN A LA SEVA EXPO

0
436

La Marató Expo, l’antesala de la cursa que aquest diumenge 4 de març tindrà lloc a Barcelona, ha obert les seves portes al públic, i ha aconseguit un increïble número de visites el dia de la seva inauguració. L’objectiu que Barcelona tingui la marató que es mereix cada vegada està més a prop. Prova d’això, ha estat la gran afluència de gent que ha passat durant el dia d’avui pel recinte de la Marató Expo, una fira singular, especialitzada en el món de l’atletisme i que, amb prop de 12.000 persones que s’han apropat fins el Pavelló 1 de la Fira, on estava ubicada, confirma la implicació de tota la població amb la marató de la seva ciutat. Tot un èxit que demà s’espera repetir i superar, amb les més de 20.000 que s’estima que acudiran dissabte al recinte. L’Expo, que durarà tan sols dos dies, avui i demà, ha servit per escalfar motors, de cara a la gran festa que tindrà lloc el diumenge pels carrers de Barcelona, una gran festa que no només inclou la Marató de la ciutat, sinó que també acull infinitats d’activitats repartides pels diversos punts del recorregut. Però l’Expo és molt més que un obrir boca per tot allò que s’escau aquest cap de setmana. És per això, que persones compromeses de tota la vida amb el món de la marató, com Jesús Majem, el President de la Plataforma Marató de Barcelona, ha destacat la importància d’un lloc on els atletes i tots els qui estimen aquest esport puguin reunir-se: “Estem molt satisfets, com a representants dels corredors, de l’èxit d’aquesta edició tant a nivell de participació, com a nivell d’organització”.| Per això, per a Majem “la Marató Expo és un afegit que la gent valorà molt, no només perquè és on es poden trobar les millors marques especialitzades en aquest esport, a més d’una àmplia oferta de les maratons que es disputen a tot el planeta, sinó també perquè és un punt de trobada”. I és que l’oferta de la Marató Expo és molt completa, ja que a la jornada de demà a més de la Pasta Party, on la pasta estarà per tot arreu, també hi haurà algunes activitats adreçades a la premsa; com per exemple, la presentació de l’Equip Comillas a les 12.30h o la roda de premsa amb atletes d’elit a les 13h, a la qual assistirà Laurent Jalabert, que va ser número 1 de l’escalafó mundial de l’UCI i que ara fa la seva incursió al món de la marató. A més de tot això, el dissabte també tindrà lloc a les 17.30h la intervenció estel•lar de tota un eminència de la marató, l’esportista nacionalitzat danès, Wilson Kipketer, que de la mà de la marca Puma ha vingut a la Ciutat Comtal per a confirmar la rellevància d’aquest prova a nivell internacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.