Surt i viu la Marató

0
395

Enguany, la nova edició de la Marató de Barcelona, que tindrà lloc el diumenge 4 de març, és una festa molt especial. I és que, aquesta prova de fons serà l\’encarregada de donar el tret de sortida a l\’Any de l\’Esport 2007, la celebració que fa Barcelona de la seva condició de ciutat que acull, promou i estima l\’esport. Per aquest motiu, la ciutat, referent esportiu de primer ordre a nivell mundial, tornarà a viure intensament aquesta gran jornada. La Marató, a més, és la prova reina de l\’atletisme i tot un exemple de l\’estreta vinculació de les ciutats amb l\’esport. Les grans capitals (París, Londres, Berlín, Nova York,…) tenen també grans maratons, i en les seves cites anuals amb aquesta espectacular prova de fons, els seus carrers s\’omplen de participants i de públic per viure una gran festa esportiva i lúdica. Així, la nova edició de la Marató arriba un any més per seduir tant als atletes com a la ciutadania en general. En aquest sentit, el model de Marató pel qual aposta Barcelona té com a objectiu potenciar aquesta emblemàtica prova esportiva, per tal que pugui tenir el màxim de repercussió i participació internacionals, així com aconseguir la màxima implicació ciutadana en els diversos punts d\’animació. Hi esteu tots convidats!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.