Arriba la Marató de Barcelona 2007 amb un rècord històric de 7.200 inscrits

0
396

El regidor d\’Esports, Pere Alcober, presidirà l\’acte de presentació d\’aquesta gran prova de l\’atletisme, que vol convertir-se en una gran jornada festiva oberta a tots els ciutadans i ciutadanes de Barcelona
Aquest dijous 1 de març tindrà lloc la darrera presentació de la Marató de Barcelona 2007, la prova reina de l\’atletisme que se celebrarà el diumenge 4 de març entre les 8.30 i les 14.30 hores del matí. L\’acte de presentació tindrà lloc a l\’Hotel Prestige Congress ( c/ Pedrosa 9-11, de l\’Hospitalet de Llobregat) a les 11.30 hores del matí. Per part de l’Ajuntament de Barcelona, el regidor d\’Esports, Pere Alcober ; el gerent de l’Institut Barcelona Esports, Albert Soler; i l’intendent major de la Guàrdia Urbana, Joan Josep Vilanova, donaran la informació relacionada amb aspectes de mobilitat durant la cursa, i especialment tot allò relacionat amb el programa d\’animacions previstes per la Marató. Les últimes dades atlètiques i organitzatives de la prova seran explicades pel conseller delegat de RPM Racing, Joan Porcar, i pel director tècnic de la cursa, Bep Solé. En la presentació, també assistirà el director de la Marató de París, Joel Lainé; el president de la Plataforma Marató a Barcelona, Jesús Majem; els atletes Roger Roca i Víctor Gonzalo, així com diferents representants dels patrocinadors i entitats col·laboradores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.