Arriba la Marató de Barcelona 2007 amb un rècord històric de 7.200 inscrits

0
311

El regidor d\’Esports, Pere Alcober, presidirà l\’acte de presentació d\’aquesta gran prova de l\’atletisme, que vol convertir-se en una gran jornada festiva oberta a tots els ciutadans i ciutadanes de Barcelona
Aquest dijous 1 de març tindrà lloc la darrera presentació de la Marató de Barcelona 2007, la prova reina de l\’atletisme que se celebrarà el diumenge 4 de març entre les 8.30 i les 14.30 hores del matí. L\’acte de presentació tindrà lloc a l\’Hotel Prestige Congress ( c/ Pedrosa 9-11, de l\’Hospitalet de Llobregat) a les 11.30 hores del matí. Per part de l’Ajuntament de Barcelona, el regidor d\’Esports, Pere Alcober ; el gerent de l’Institut Barcelona Esports, Albert Soler; i l’intendent major de la Guàrdia Urbana, Joan Josep Vilanova, donaran la informació relacionada amb aspectes de mobilitat durant la cursa, i especialment tot allò relacionat amb el programa d\’animacions previstes per la Marató. Les últimes dades atlètiques i organitzatives de la prova seran explicades pel conseller delegat de RPM Racing, Joan Porcar, i pel director tècnic de la cursa, Bep Solé. En la presentació, també assistirà el director de la Marató de París, Joel Lainé; el president de la Plataforma Marató a Barcelona, Jesús Majem; els atletes Roger Roca i Víctor Gonzalo, així com diferents representants dels patrocinadors i entitats col·laboradores.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.