Meritxell Calduch, amb New Balance

0
458

Meritxell Calduch, l\’atleta que està dominant les proves d\’asfalt a Catalunya, estarà patrocinada pere New Balance. La fondista manresana Meritxell Calduch ja calça unes New Balance en els seus peus. La corredora del Futbol Club Barcelona ha passat a engrossir la llista de fondistas que la signatura britànica patrocina a Espanya, entre els quals es conten noms de tant calat com el de Rosa Morató, Pol Guillén, Eva Arias, Nacho Càceres, Elías Domínguez, María Jesús Gestido o l\’atleta paralímpica Iolanda Gil. La deixeble de Joan Lleonart ha corregut aquest any la mitja marató en 1h16:34, la setmana passada va ser subcampeona d\’Espanya de Cros Llarg per Clubs amb el Barça i a mitjan març possiblement disputi el Campionat d\’Espanya de Cros Individual a Caceres. En l\’horitzó, per descomptat, té previst seguir triomfant en les carreres de fons de la nostra geografia i rebaixar el seu registre en els 21,097 km fins a 1h15… o menys. Sens dubte, una boníssima incorporació para New Balance.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.