Meritxell Calduch, amb New Balance

0
543

Meritxell Calduch, l\’atleta que està dominant les proves d\’asfalt a Catalunya, estarà patrocinada pere New Balance. La fondista manresana Meritxell Calduch ja calça unes New Balance en els seus peus. La corredora del Futbol Club Barcelona ha passat a engrossir la llista de fondistas que la signatura britànica patrocina a Espanya, entre els quals es conten noms de tant calat com el de Rosa Morató, Pol Guillén, Eva Arias, Nacho Càceres, Elías Domínguez, María Jesús Gestido o l\’atleta paralímpica Iolanda Gil. La deixeble de Joan Lleonart ha corregut aquest any la mitja marató en 1h16:34, la setmana passada va ser subcampeona d\’Espanya de Cros Llarg per Clubs amb el Barça i a mitjan març possiblement disputi el Campionat d\’Espanya de Cros Individual a Caceres. En l\’horitzó, per descomptat, té previst seguir triomfant en les carreres de fons de la nostra geografia i rebaixar el seu registre en els 21,097 km fins a 1h15… o menys. Sens dubte, una boníssima incorporació para New Balance.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.