La Marató, una prova de xifres

0
318

El 4 de març, 7.200 corredors i corredores es llençaran als carrers de Barcelona per recorre els 42,195 quilòmetres de circuit d\’aquesta prova, en la qual es repartiran 92.886 ampolles d\’aigua i 8.010 ampolles de beguda isotònica en els 15 punts d\’avituallament, on també s\’hi trobaran 40.000 esponges i 9.250 quilos de plàtans, taronges i pomes. Tot plegat sense oblidar els 16 punts d\’animació, amb desenes d\’activitats, perquè tots els barcelonins i barcelonines puguin gaudir al màxim de la Marató de Barcelona 2007.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.