3ª Marató del Mediterrani el 28 d\’octubre de 2007.

0
365

Finalment la 3ª Marató del Mediterrani tindrà lloc el 28 d\’octubre de 2007. Mateix circuit del any passat a la Marató i a la cursa de 10K. Hi haurà un stand a la expo de la Marató de Barcelona i els que formalitzin la inscripció a qualsevol d\’ambdues curses tindran descompte i un rellotge Maximun Design de regal. Preu inscripció: Marató 25 euros, 10K: 10 euros. Els inscrits en aquesta promoció gaudiran dels mateixos regals dels altres inscrits a recollir durant la Fira del corredor. Us esperem a tots. Necessitem el vostre recolçament.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.