Els II 5km. de Montornès tanquen inscripcions

0
418

Quan encara resta gairebé un mes per la cursa, els II 5km. de Montornès han arribat al màxim de 500 inscrits previstos per l\’organització, tot un èxit d\’aquesta cursa, que es realitza per segon any i de forma paral·lela a la Mitja Marató de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca. L\’organització va crear aquesta cursa per tal de atreure nous corredors al món de les curses de ruta, realitzant un recorregut més asequible per gent no habitual de l\’atletisme. Els regals, els mateixos de la Mitja, i els baixos preus d\’inscripció, juntament amb l\’àmplia oferta de serveis que els atletes reben, poden estar darrera de l\’èxit rotund de la cursa. Per altra banda, es confirma la data de la presentació de la Mijta, el proper dia 13 de març. Les inscripcions per la Mitja ja superen les 900, sobre les 2000 màximes previstes, quan encara queden quatre setmanes de marge per inscriure\’s. Més informació a la web oficial de la cursa:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.