Presentació de l\’Associació Atlètica km0 Ponent

0
737

Com a fruit de moltes converses i després d\’un anàlisi profund de la situació de l\’atletisme popular, el 10 de gener d\’enguany un grup d\’atletes de diferents llocs de ponent decidim constituir l\’Associació Atlètica km0 Ponent, una entitat de lleure sense ànim de lucre que té com a objectiu principal el foment de la pràctica de l\’atletisme. El km0 Ponent pretén esdevenir un punt de trobada per a l\’atletisme popular de casa nostra, afavorir l\’intercanvi de coneixements entre atletes i organitzadors, facilitar la difusió de les informacions sobre curses de Ponent i contribuir a complementar l\’oferta de curses de la capital del Segrià. Km0 Ponent presenta el projecte com a aglutinador i obert al conjunt de la comunitat atlètica. Per tal d\’acomplir els objectius, l\’associació ha construït una pàgina web i un fòrum al domini www.km0.cat com a pilar central del projecte; ha elaborat un calendari atlètic de ponent que serà distribuït a partir d\’aquest cap de setmana, i anuncia que està treballant per organitzar la I cursa dels Templers, de 10 km, i que se celebraria el proper 17 de juny a Lleida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.