La Mitja del Pla de l\’Estany (Banyoles) prepara la seva edició 13 pel 4 de març.

0
251

Amb inscripcions obertes per Internet, la mitja del Pla de l\’Estany (Banyoles) prepara la seva edició 13 que es farà el primer diumenge de Març, com es tradicional. Aquest any presenta moltes novetats orientades al participant: dorsal personalitzat i una samarreta tècnica de molta qualitat. Els inscrits per Internet poden consultarse en el llistat. Aquesta mitja es puntuable per la Lliga Internet que ja ha arribat als 2100 inscrits.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.