LAIA FORCADELL, D’ISS – L’Hospitalet, TERCERA AL MÍTING D’ESTOCOLMO.

0
2811

Aquest dimarts es va disputar a un dels millors Mítings d’Atletisme que es disputen a Europa, el G. E. Galan d’Estocolm amb la presència d’una atleta d’ISS – L’Hospitalet. A la prova de 400 metres llisos l’actual sots – campiona d’Espanya de la distància, Laia Forcadell, s’ha classificat en una brillant tercera posició final amb 55”10. Aquesta marca es troba molt a prop de la seva millor marca personal, 54”87, assolida el passat diumenge a Sevilla. L’objectiu principal de Laia Forcadell era apropar-se al seu rècord de Catalunya de 54”59. La cursa va estar dominada per la namíbia Ekpokhom amb 53”51.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.