La marató de Barcelona 2007

0
478

La marató de Barcelona que correrem el diumenge 4 de març aplegarà més de 7.000 corredors a la línia de sortida. Una xifra que constitueix un rècord absolut de participants al llarg de la seva història, i que poc podíem pensar fa dos anys, quan es va suprimir. Afortunadament, el malson ja es va superar l’any passat en tornar a celebrar-se, i ara, els boixos per córrer estem joiosos, per poder fer-la, i per l’increment espectacular que ha experimentat respecte al 2006 – un 51% – la qual cosa és una garantia absoluta del seu definitiu arrelament. Aquest augment en un sol any també serveix per confirmar que Barcelona és una ciutat de primera pels atletes, no tan sols pels d’aquí i de la resta de l’Estat, sinó i molt especialment pel estrangers, que enguany seran el doble de l’any passat. I em consta que una de les raons per la qual molts repetirem, i molts altres vindran estimulats pel que han escoltat sobre la nostra marató, és, a banda de l’atractiu del recorregut – la prova passa pels llocs més emblemàtics de la ciutat – per l’extraordinària acollida que l’any passat vàrem rebre dels barcelonins, que en un nombre de molts milers – també més que mai – van sortir al carrer per animar-nos. Tan de bo enguany es repeteixi aquesta feliç circumstància. Serà un pas més per aconseguir l’objectiu de que la de Barcelona sigui una de les millors maratons del món, com la de Nova York, Londres o Paris, una cosa que cada vegada sembla més a prop.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.