LLIGA INTERNAUTES 2007: 5 curses

0
548

Després de les primeres 5 curses, Victor Gonzalo disparat a repetir victòria a la Lliga amb ferma oposició de Joan Herrera a poca distància. En l’apartat femení, Estrella Ribó es posa primera seguida per Carme Ballesteros, amb una cursa menys. Propera cursa de la Lliga, 25 de febrer: 10 Km. Sant BoiInscripcions obertes per Internet.| Pots consultar el llistat dels inscrits. Col·laboradors Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Running Vallés (Sant Cugat), L\’Aire (Granollers), California Sports (Sabadell), J\’arribu (Cornellà), Esports kñera (Terrassa) i a la ciutat de Barcelona: Esports Domingo Catalán, Bikila, Ginés Sports, Runnersworld, esportíssim

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.