LLIGA INTERNAUTES 2007: 5 curses

0
650

Després de les primeres 5 curses, Victor Gonzalo disparat a repetir victòria a la Lliga amb ferma oposició de Joan Herrera a poca distància. En l’apartat femení, Estrella Ribó es posa primera seguida per Carme Ballesteros, amb una cursa menys. Propera cursa de la Lliga, 25 de febrer: 10 Km. Sant BoiInscripcions obertes per Internet.| Pots consultar el llistat dels inscrits. Col·laboradors Per participar a la Lliga ChampionChip només cal tenir un xip groc que pots comprar a les botigues: Running Vallés (Sant Cugat), L\’Aire (Granollers), California Sports (Sabadell), J\’arribu (Cornellà), Esports kñera (Terrassa) i a la ciutat de Barcelona: Esports Domingo Catalán, Bikila, Ginés Sports, Runnersworld, esportíssim

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.