CAMPIONAT D\’ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
450

Onze medalles i un Rècord de Catalunya
Aquest cap de setmana, 17 i 18 de febrer, s\’ha disputat el Campionat d\’Espanya Absolut en Pista Coberta a Sevilla. Els atletes catalans han aconseguit un balanç d\’onze medalles: tres d\’or, sis d\’argent i dues de bronze. Els campions estatals han estat Jackson Quiñonez (FCB) va guanyar els 60 m tanques amb una marca de 7”58, Raül Mayor (Medilast Sport Lleida) en salt amb perxa amb un registre de 5,31 m, i Irache Quintanal (FCB) en llançament de pes amb un millor tir de 16,59 metres. En quan a les medalles de plata destaca la d\’Eva Martín (FCB) que amb una marca de 24”22 va batre el Rècord de Catalunya Absolut dels 200 metres . També van aconseguir el segon lloc Laia Forcadell (ISS-L\’H) en els 400 m amb 54”87, Montse Mas (FCB) en els 800 m amb un registre de 2\’05”37, Cristina Bàrcena (FCB) en el pentatlò amb 3.974 punts, Miquel Vélez (FCB) en salt d\’alçada amb 2,15 m, i Pere Joseph (FCB) en triple salt amb una marca de 16,16 metres. Les medalles de bronze les han aconseguit Miquel Quesada (JAS) en els 800 m amb 1\’49”63, i Julian Lozano (DK) que va fer 21”91 en els 200 metres. També podem destacar el Rècord de Catalunya júnior aconseguit per Andrea Díez (ISS-L\’H) en la semifinal dels 400 metres amb una marca 55”84, i que desprès es va classificar en cinquena posició a la final. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.