CAMPIONAT D\’ESPANYA ABSOLUT EN PISTA COBERTA

0
318

Onze medalles i un Rècord de Catalunya
Aquest cap de setmana, 17 i 18 de febrer, s\’ha disputat el Campionat d\’Espanya Absolut en Pista Coberta a Sevilla. Els atletes catalans han aconseguit un balanç d\’onze medalles: tres d\’or, sis d\’argent i dues de bronze. Els campions estatals han estat Jackson Quiñonez (FCB) va guanyar els 60 m tanques amb una marca de 7”58, Raül Mayor (Medilast Sport Lleida) en salt amb perxa amb un registre de 5,31 m, i Irache Quintanal (FCB) en llançament de pes amb un millor tir de 16,59 metres. En quan a les medalles de plata destaca la d\’Eva Martín (FCB) que amb una marca de 24”22 va batre el Rècord de Catalunya Absolut dels 200 metres . També van aconseguir el segon lloc Laia Forcadell (ISS-L\’H) en els 400 m amb 54”87, Montse Mas (FCB) en els 800 m amb un registre de 2\’05”37, Cristina Bàrcena (FCB) en el pentatlò amb 3.974 punts, Miquel Vélez (FCB) en salt d\’alçada amb 2,15 m, i Pere Joseph (FCB) en triple salt amb una marca de 16,16 metres. Les medalles de bronze les han aconseguit Miquel Quesada (JAS) en els 800 m amb 1\’49”63, i Julian Lozano (DK) que va fer 21”91 en els 200 metres. També podem destacar el Rècord de Catalunya júnior aconseguit per Andrea Díez (ISS-L\’H) en la semifinal dels 400 metres amb una marca 55”84, i que desprès es va classificar en cinquena posició a la final. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.