Nacho Cáceres, favorit espanyol davant de la legió kenyana a la Mitja de Gavà

0
418

L\’atleta barceloní Ignacio Cáceres (Joma Sports) serà el gran favorit nacional en la dotzena edició de la Mitja Marató Gavà-Castelldefels-Gavà, que es disputarà diumenge que ve a partir de les 9:30 hores.
La prova, en la qual hi ha uns 2.000 inscrits, es disputarà sobre un circuit urbà entre les dues poblacions barcelonines i ha estat presentada avui pels alcaldes de Castelldefels, Antoni Padilla, i de Gavà, Joaquim Balsera, amb el coordinador de l\’àrea d\’esports de la Diputació de Barcelona, Toni Tobeña. Càceres, de 30 anys i amb una millor marca personal d\’1:03:42 en la distància, ve de vèncer en la mitja marató de Sitges. Els seus principals rivals directes seran la legió kenyana, encapçalada per James Mibei, guanyador de la Mitja Marató de Terrassa el 2005, Hosea Kogei i Elijah Kitur, disposats a batre el rècord de la prova, a poder del mallorquí Toni Peña des del 2001 i amb un temps d\’1:03:15. En categoria femenina destaca la presència de la bicampiona russa de 10.000 metres, Lydia Vasilevskaia, amb una millor marca personal en marató de 2:29:06. La russa és la gran candidata a batre el rècord de la prova en la seva categoria, que ostenta les kenyana Anne Jelagat amb 1:11.57 des de l\’any 2002. |
Inscripcions obertes per Internet i a les botigues habituals. Els inscrits per Internet abans del dimarts nit que tinguin xip groc tindran dorsal personalitzat. Amb aquesta cursa segueix la Lliga que registra un triple empat pel davant en l\’apartat masculí i molts canvis al apartat femení. Comença amb molta emoció.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.