La Mitja Montornès arriba als 400 inscrits.

0
474

En només una setmana des de que es van obrir les inscripcions i quan encara no s\’han obert les presencials a les botigues i falta un mes i mig per la cursa, la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i els 5km. de Montornès arriben als 400 inscrits, sobre els 2500 màxims previstos pel conjunt de les dues curses. De seguir el ritme actual, les inscripcions es tancaran molt abans de la data màxima, el 23 de març. Cal recordar que el preu de les inscripcions està bonificat fins el dia 12 de març i que inclou el xip retornable, obligatori per tots els participants. L\’organització recomana als atletes no deixar les inscripcions pel darrer moment…| Per altra banda, es possa a l\’abast dels atletes no federats la possibilitat de contractar, per només un euro més, una assegurança d\’accidents que els cobreix durant la prova. Aquesta assegurança d\’accidents és obligatòria per llei per tots els participants a la Mitja, tret dels que ja tinguin contractada (com els atletes federats) i és requisit indispensable per rebre autorització de les autoritats del Servei Català del Trànsit. L\’organització porta molts avançades les negociacions per garantir la presència d\’atletes de nivell i un circuit competitiu que garanteixi una estabilitat en aquest aspecte per properes edicions.
Més informació i inscripcions al web oficial de la cursa: www.mitjamontornes.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.